Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,5 (16x)
21. 10. 2016
Buchtičky s vinnou pěnou z vlašského ryzlinku


Snadné
< 60 min
3,5 (16x)

Vypečené buchtičky v nadýchané vinné pěně vám na tváři vykouzlí spokojený úsměv. Zkuste přidat šťavnaté kuličky hroznového vína, krásně jídlo vyváží dodají mu zcela nový rozměr.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na vinnou pěnu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2444.5 kcal
  • Bílkoviny 66.5 g
  • Sacharidy 155.25 g
  • Tuky 162.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2011/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,5/5

Hodnocení receptu

3,5/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2011/10

Česká klasikaSladká jídla de luxeTopinky 7x jinakPoctivý hospodský guláš

Související články

moderní česká kuchyně

Koordinovaný chaos z tradičních surovin aneb Česká kuchyně v převleku

Nedáte dopustit na českou klasiku? Vydatné, husté polévky a sytá jídla, která zahřejí na těle i na duši. Sladké hlavní chody, které máte spojené s bezstarostným dětstvím. To všechno si můžete dát v tradičním, ale i v moderním pojetí. Otázkou zůstává, na čem je založena moderní česká gastronomie?