Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 90 min
4,1 (197x)
2. 1. 2017
Základní mandlový dort
Apetit
Základní mandlový dort
Apetit


Velmi snadné
< 90 min
4,1 (197x)

Pokud stále nemůžete najít ten správný recept na dortový korpus, který je zároveň rychlý, nadýchaný a vždy se povede, pak teď jste na něj narazili. Mandle zintenzivní chuť a vylepší konzistenci korpusu. Vyberte tu nejlepší polevu nebo krém a uvidíte, že vás všichni budou žádat o repete. A jestliže ani s tím si nevíte rady, pod recept jsme přidali několik tipů, které se mohou hodit.


Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 604.38 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 35.13 g
  • Tuky 42.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(197 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/9

Září 2008

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.