Měkký piškot, osvěžující ovoce, nadýchaná šlehačka a marcipán. Takhle málo stačí, abyste získali k zbláznění dobrý dort! Díky detailnímu návodu od šéfcukrářky Kateřiny Člaňkové zvládnete princeznu udělat sami doma.
na 6-8 řezů
Suroviny
na 6-8 řezů
Na potažení dortu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 7520 kcal
- Bílkoviny 92 g
- Sacharidy 1029 g
- Tuky 338 g
Postup přípravy
Autor: Kateřina Člaňková, z vydání Apetit 2012/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2012/5
Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření
Komentáře
Dort byl vynikající. Marcipán se sice u šlehačkové vrstvy trochu roztekl, zvenku však nic poznat nebylo. Doporučuji spíše používat pravý marcipán s větším podílem mandlí, než potahovou hmotu, protože nemá takovou tendenci se roztékat.
Kde je prosím ten detailní postup od paní autorky. V minulosti jsem dělala korpus dle návodu, ale dnes tady nic není. Věty končí v polovině....
Dobrý den, recept i s návodem je zde: http://www.apetitonline.cz/tipy-triky/4304-jak-na-to-snadny-dortovy-kor…