Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,4 (36x)
1. 6. 2015
Dort Princezna s kytičkami
Apetit
Dort Princezna s kytičkami
Apetit


Snadné
> 60 min
4,4 (36x)

Měkký piškot, osvěžující ovoce, nadýchaná šlehačka a marcipán. Takhle málo stačí, abyste získali k zbláznění dobrý dort! Díky detailnímu návodu od šéfcukrářky Kateřiny Člaňkové zvládnete princeznu udělat sami doma.


Nezhasínat obrazovku
na 6-8 řezů
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 6-8 řezů

Na potažení dortu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 7520 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 1029 g
  • Tuky 338 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Kateřina Člaňková, z vydání Apetit 2012/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Tomáš Frost profile image
Tomáš Frost
12.02.2017 11:57

Dort byl vynikající. Marcipán se sice u šlehačkové vrstvy trochu roztekl, zvenku však nic poznat nebylo. Doporučuji spíše používat pravý marcipán s větším podílem mandlí, než potahovou hmotu, protože nemá takovou tendenci se roztékat.

Kamila Bímová profile image
Kamila Bímová
04.08.2014 13:38

Kde je prosím ten detailní postup od paní autorky. V minulosti jsem dělala korpus dle návodu, ale dnes tady nic není. Věty končí v polovině....

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/5

Knedlík 21. stoletíNapečeno bez váženíZelené a svěží vaření