Narozeninový dort pro Apetit připravil Vojtěch Řehák, šéfcukrář Terasy U Prince v centru Prahy, který nám také poskytl recept a upravil jej pro vás, abyste nemuseli péct pro sto lidí jako on na náš piknik. Dort se smetanovým krémem a čerstvým ovocem bude ozdobou každé letní oslavy.
Porce
Suroviny
Porce
Na krém
Na 1 porci
- Energie 395.13 kcal
- Bílkoviny 6.63 g
- Sacharidy 26.5 g
- Tuky 29.13 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/8

Recept je z vydání:
Apetit 2022/8
Na co se můžete těšit v srpnovém čísle Apetitu plném žhavých letních receptů? Připravili jsme pro vás rychlé prázdninové večeře, pětici osvěžujících receptů, které vás během vlny veder zaručeně ochladí, a dechberoucí zmrzlinové dezerty. A protože je sezona grilování v plném proudu, máme pro vás i jídla z grilu, která můžete jíst od rána do večera. Společně se také vypravíme na gurmánský výlet do Středomoří a od kuchaře Chateau Trnová, Jana Sommera, se krok za krokem naučíme upéct luxusní plněný králičí hřbet. Pokud si stejně jako my neumíte představit prázdniny bez rtů modrých od borůvek, potěší vás sladké borůvkové recepty. Barevnou letní úrodu zavaříme, naložíme, zamrazíme či usušíme na zimu. Srpnový Apetit je v prodeji od 14. 7. 2022. Apetit, napsáno s chutí.