Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,1 (101x)
2. 12. 2016
Domácí Oreo
Apetit
Domácí Oreo
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,1 (101x)

Sušenky Oreo patří v USA k nejprodávanějším sladkostem. Zkuste jejich domácí verzi bez zbytečných přídatných látek. Recept na domácí Oreo je snadný a určitě vám s ním rádi pomohou i děti. Pokud chcete, aby se sušenky co nejvíc podobaly těm kupovaným, použijte černé kakao namísto hnědého.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 plechy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 plechy

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4262 kcal
  • Bílkoviny 114 g
  • Sacharidy 470 g
  • Tuky 199 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(101 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Cookies s kousky čokolády

Komentáře

  profile image
mozec
22.10.2018 19:17

Musím říct, že tenhle recept je teda nic moc. S těstem připraveným přesně dle návodu nešlo dobře pracovat. Poznámka, že je třeba jej vyválet přes folii je na místě, protože jinak to prostě nejde. Přidávala jsem dost mouky, aby se mi těsto netáhlo a sušenky šly vůbec přendat na pečící papír. Zkoušela jsem i sušenková razítka, ale musela jsem pracovat hodně opatrně, aby se mi těsto nepřilepilo k silikonu. Nakonec z toho sušenky udělat šly, ale musela jsem udělat hodně malé tvary. Jsem zklamaná chutí. Sušenka samotná je taková nijaká, příliš máslová. Asi by to chtělo nějaké koření, možná trochu karamelu. Takhle to chutná jako máslo s kakaem, protože tam v podstatě nic jiného není. Po upečení byla sušenka pěkně křehká a lehce se rozpadala na jazyku, právě kvůli hromadě másla. Náplň jsem umíchala dle receptu a pak ji vylila do záchodu.Tekla pěkně.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek. 

Související články

Masové koule

Copycat recepty: Na dýňové latte nebo švédské kuličky už nemusíte do restaurace či kavárny. Připravte si je doma, nerozeznáte rozdíl

Máte chuť na legendární dýňové latte ze Starbucks nebo švédské kuličky z IKEA? A co když vám řekneme, že podle tzv. copycat receptů si je snadno můžete připravit i doma a téměř nepoznáte rozdíl? V USA jsou takové recepty hitem a jejich popularita rychle roste i v Evropě. Ať už toužíte po sladké Marlence nebo křupavém KFC kuřeti, teď už nemusíte vytáhnout ani paty z domu!