Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,2 (14x)
2. 12. 2016
Casoncelli


Snadné
< 60 min
3,2 (14x)

Máslem zjemněné a vínem vylepšené těsto na tradiční lombardské těstoviny. My jsme do nich dali mandlovo-čokoládovou náplň a místo vaření jsme je strčili do trouby. Výsledkem jsme nadšení!


Nezhasínat obrazovku
Na 2 velké plechy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 velké plechy

Na náplň

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9330 kcal
  • Bílkoviny 168 g
  • Sacharidy 585 g
  • Tuky 669 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,2/5

Hodnocení receptu

3,2/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/12

Sváteční pečení je radost! Aby Vánoce byly opravdu sladké a veselé, máme pro vás nápadité perníčky, které ozdobí stůl i stromeček, cukroví, které letos prostě musíte mít, vláčný vánoční věnec i voňavé sladkosti z celého světa. Nejlepší rybí vývar je ten domácí, a tak vás ho naučíme. S tipy od šéfkuchaře Radka Šubrta to je hračka, a navíc velká lahůdka. Z jednoho základního vývaru pak můžete připravit hned čtyři různé rybí polévky.  Vyrazili jsme na holčičí mejdan u Bjukitchen a máme pro vás spoustu receptů na úžasnou předvánoční party. Nechybí domácí vaječný koňak, který využijete jako welcome drink i božský jedlý dárek.