Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,2 (17x)
18. 7. 2014
Dip s pečeným česnekem a bazalkou
Apetit
Dip s pečeným česnekem a bazalkou
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,2 (17x)

Skvěle doplní pečené brambory i křupavé pohoštění k televizi. Pečením ztratí česnek svou štiplavost, přesto mu jeho charakteristická chuť zůstane. Dip navíc můžete použít jako jednoduchou omáčku do plněných tortill.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 223 kcal
  • Bílkoviny 6 g
  • Sacharidy 14.5 g
  • Tuky 15.33 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/7

Velká oslava 100. vydání ApetituBleskové letní dezertyTen nejlepší hamburgerDomácí grilovaný losos