Skvěle doplní pečené brambory i křupavé pohoštění k televizi. Pečením ztratí česnek svou štiplavost, přesto mu jeho charakteristická chuť zůstane. Dip navíc můžete použít jako jednoduchou omáčku do plněných tortill.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 223 kcal
- Bílkoviny 6 g
- Sacharidy 14.5 g
- Tuky 15.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/7
Velká oslava 100. vydání ApetituBleskové letní dezertyTen nejlepší hamburgerDomácí grilovaný losos