Červená řepa exceluje nejen na slano či na kyselo, ale také na sladko. V kombinaci s čokoládou je přímo skvělá! Důkazem toho je tento snadný recept na čokoládový koláč s řepou naprosto rafinovaně doplněný cukrovou polevou.
4-6
Suroviny
4-6
Na polevu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1213.75 kcal
- Bílkoviny 19.5 g
- Sacharidy 144 g
- Tuky 59.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/2
Únor 2008