Aby se vám nadýchaná čokoládovo-kávová pěna povedla, ujistěte se, že mají všechny suroviny před šleháním pokojovou teplotu, jinak by se směs mohla trochu srazit a zrnkovatět.
6
Suroviny
6
Na pěnu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 968.5 kcal
- Bílkoviny 13.33 g
- Sacharidy 49.67 g
- Tuky 79.33 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2012/2
ČokoládaDomácí zabijačkaVepřový bůčekDokonalé palačinky