Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (17x)
24. 3. 2016
citronove kostky
Apetitonline.cz
Citronové kostky
Apetitonline.cz


Snadné
> 60 min
4,1 (17x)

Jasná citronová chuť krému na podušce z křehkého těsta dokonale probudí a zároveň osvěží chuťové pohárky.


Nezhasínat obrazovku
12 kostek
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12 kostek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 539.33 kcal
  • Bílkoviny 11.67 g
  • Sacharidy 38.67 g
  • Tuky 36.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Pavla Jirůtková profile image
Pavla Jirůtková
24.09.2019 13:23

Za mě nic moc. Krém není špatný, možná bych trochu poupravila, ale v základu je zajímavý a dobrý (klasicky dávám méně cukru než je uvedeno), kolečka citrónu bych však navrch dávala bez kůry nebo vůbec (pod citronem je krém takový oslizlejší a působí nedodělaně). Těsto mi vzhledem ke krému přišlo nevhodné, až moc suché, drobivé, tvrdší. Volila bych trochu jiné, o něco vláčnější, které půjde ukrojit lžičkou, aniž bych zákusek honila všude po stole :)

  profile image
nika
19.03.2008 13:52
nemuze to byt troubou? ja jsem nikdy s timhle receptem nemela problem a vzdycky jsem byla spokojena, patri mezi nase oblibene klasiky ...
  profile image
barbora
21.02.2008 22:07
toto je najhorši recept aky som kedy mala!citronova plnka sa neurobi pretoze ju nestaci 10 minut dopekat lebo vajcia stale chutia "surovo".ked to vsak dopekate dlhsie cesto sa specie a vznikne z toho tvrdy "keks"
  profile image
Mag
25.01.2008 10:18
Co urobite zo 6 bielkov?
  profile image
Alena
31.08.2007 12:59
Recept se nachází v č.3/05, str.52

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Jak na to: citronová marmeláda

Je skvělá na tousty, palačinky i do dezertů. Příprava téhle marmelády není nic komplikovaného – celé tajemství je v tom, že citrony musejí být uvařené v celku. Radši je vařte o pár minut déle, než byste je rozkrojili, a uvnitř byly ještě syrové.