Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,1 (187x)
26. 11. 2018
Citronová kolečka podle Zdeňky Davidové
Apetit
Citronová kolečka podle Zdeňky Davidové
Apetit


Snadné
> 60 min
4,1 (187x)

Svěží citronová kolečka plná voňavého krému nám učarovala na první ochutnání! Je to skvělý recept na vánoční cukroví a navíc díky lyofilizovaným malinám i efektní. Mají pikantní citronovou chuť, lehce ovoněnou tuzemákem. Zkrátka ideální kombinace pro adventní chvíle.


Nezhasínat obrazovku
Na 2 plechy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 2 plechy

Na krém

Na polevu a ozdobení

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4453 kcal
  • Bílkoviny 63 g
  • Sacharidy 364 g
  • Tuky 286 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(187 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Linecké cukroví

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/12

Prosincové číslo Apetitu plné vánoční inspirace je tu! Víme, že se na svátky těšíte celý rok stejně jako my. A proto jsme si dali opravdu záležet, abyste si je v naší společnosti opravdu užili. Upečeme si nové neokoukané druhy cukroví, k dokonalosti vyladěné francouzské makronky či okouzlující dezerty s vůní perníkového koření. Štědrý den zahájíme rozmazlovací snídaní, v poledne naservírujeme postní oběd a na závěr nás čeká dokonalá hostina plná tradičních chutí s novým nábojem. Autoři nových českých kuchařek nám představí své oblíbené sváteční recepty. Společně také vyrobíme jedlé dárky, které jsou hotové raz dva. Přejeme překrásné svátky a dobrou chuť! Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.