Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
3,8 (37x)
8. 12. 2014
Světlý podmáslový pšenično-žitný chléb


Velmi snadné
< 20 min
3,8 (37x)

„Hnětení chlebového těsta je relax. Samozřejmě můžete tuhle činnost svěřit robotu, ale z terapeutických důvodů vám doporučuju to nejdřív zkusit ručně,“ říká redaktorka Stáňa.


Nezhasínat obrazovku
Na 1 bochník
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 bochník
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1469 kcal
  • Bílkoviny 52 g
  • Sacharidy 224 g
  • Tuky 32 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(37 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2013/10

Česká klasikaBábovky113 podzimních nápadů