Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 75 min
4,0 (45x)
22. 3. 2016
Rychlý irský chléb
Wikimedia Commons
Rychlý irský chléb
Wikimedia Commons


Snadné
< 75 min
4,0 (45x)

Specialitou chleba zvaného ‚soda bread‘ je kypření pomocí jedlé sody a podmáslí – kynutí tedy zcela odpadá. Rychlý irský chléb s ovesnými vločkami je nejlepší ještě trochu teplý!


Nezhasínat obrazovku
1 bochník
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 bochník
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2520 kcal
  • Bílkoviny 91 g
  • Sacharidy 433 g
  • Tuky 41 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
trpaslik
27.12.2007 18:59
Neznáte tento recept uzpůsoben do domácí pekárny? Děkuji za odpověd
  profile image
Alena
14.09.2007 08:11
Recept se nachází v č.2/07, str.42
  profile image
Martin
04.08.2007 13:44
Nemáte někdo zkušenost s trvanlivostí tohto chleba? Alespoň do druhého dne? Děkuji
  profile image
Lenka
14.09.2007 11:57
Dělám podobný chleba, ale místo másla dávám olivový olej, a je výborný a vydží cca 3 dny.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/2

Únor 2007