Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (6x)
1. 7. 2020
Ciabatta s vařeným ,rostbífem‘


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (6x)

Rychlý a snadný způsob přípravy masa jsme odkoukali v jedné z kuchařek výtvarnice a znalkyně lidových obyčejů Kamily Skopové. Nic vám však nebrání zajít si do obchodu pro hotový krájený rostbíf a mít to úplně bez námahy.


Nezhasínat obrazovku
Pro 1–2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 1–2 osoby

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1363 kcal
  • Bílkoviny 54 g
  • Sacharidy 53 g
  • Tuky 102 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/7

Léto je tu a zahrady i tržiště oplývají svěží zeleninou a zralým ovocem. Uvařte s námi báječná letní jídla z cuket a rajčat, naložte křehkou zeleninu a připravte pikantní čatní, které se bude skvěle hodit ke grilovanému masu. Vydejte se na reportáž k pohádkovému rybníku na Kokořínsku, kde možná nechytíte zlatou rybku, ale čerstvého pstruha, úhoře či jesetera vám tam uloví dva sympatičtí rybáři. Borůvky, višně a meruňky si vychutnejte v ovocných knedlících. Třešně, maliny, rybíz a broskve proměňte v božské dezerty. Zkrátka užívejte si léta plnými doušky! Apetit, napsáno s chutí.

Související články