Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (6x)
18. 7. 2014
Chňapal s olivovou salsou verde
Apetit
Chňapal s olivovou salsou verde
Apetit


Snadné
< 60 min
4,2 (6x)

Rybí filety zalité omáčkou z oliv, citronové šťávy, bylinek a horčice. Podávejte s italským chlebem.


Nezhasínat obrazovku
4-6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4-6

Na rybu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 296.75 kcal
  • Bílkoviny 1.75 g
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/2

Únor 2009