Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,2 (12x)
24. 7. 2014
Pečený losos s olivovou tapenádou
Apetit
Pečený losos s olivovou tapenádou
Apetit


Snadné
< 30 min
4,2 (12x)

Tapenáda z oliv a ančoviček lososa perfektně ochutí. Olizovat se budou i ti, kteří jinak ryby zrovna nemusí. Máme to vyzkoušeno!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 282 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 3.17 g
  • Tuky 21.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Andrea Turoková profile image
Andrea Turoková
27.06.2010 16:03
velmi velmi podareny recepr, mnam!
  profile image
ulmu
27.01.2008 17:46
Zkoušela jsem tento recept, protože jsme si z dovolené ve Francii dovezli tapenádu. Ačkoli jsem se připravovala, zapoměla jsem na sušená rajšata a musela trochu improvizovat. Bylo to jednoduché, rychlé a všichni jsme si velmi, velmi pochutnali. Díky
  profile image
Alena
04.09.2007 20:34
Recept se nachází v č.4/06, str.68
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006