Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,1 (11x)
24. 7. 2014
Pečený losos s olivovou tapenádou
Apetit
Pečený losos s olivovou tapenádou
Apetit


Snadné
< 30 min
4,1 (11x)

Tapenáda z oliv a ančoviček lososa perfektně ochutí. Olizovat se budou i ti, kteří jinak ryby zrovna nemusí. Máme to vyzkoušeno!


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 282 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 3.17 g
  • Tuky 21.17 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006