Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,0 (28x)
1. 3. 2017
Ceviche
Apetit
Ceviche
Apetit


Snadné
> 60 min
3,0 (28x)

Ceviche z bělomasé ryby, které tančí napříč latinskoamerickými kuchyněmi, doslova hýří barvami a vůní. Proto si je Regina Boquín jistá, že jídlo uspěje i v Čechách. Příprava ceviche je především o dokonale nakrájených a barevných surovinách. Které ale použijete, je prakticky na vás. Toto je recept od Reginy, a tím doporučujeme začít.


Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 704.75 kcal
  • Bílkoviny 2.75 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 63.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,0/5

Hodnocení receptu

3,0/5
(28 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Marta
09.09.2007 14:07
Co mi tam rozhodně chybí je koriandr, bez toho to prostě ceviche není. Ale to je kostarická varianta, která je trochu jiná než ta co je tady, taky kečup s majonézou tam nesmí chybět při podávání, člověk si to tam přidá podle libosti :o) V česku se bojím dělat ceviche z ryb, nejsou tu tak čerstvé, tak to dělám z krevet nebo krabího masa..taky dost dobrý...
  profile image
Alena
30.08.2007 21:10
Recept se nachází v č.11/04, str.64
  profile image
Gábina
22.11.2006 11:47
To rybí maso se už dál neupravuje? Opravdu se to jí syyrové?
  profile image
veru
03.12.2006 16:05
To se opravdu jí syrové, je to jedno z tradičních latinsko- amerických jídel a stojí za to to vyzkoušet!
  profile image
magda
23.02.2007 19:58
slecna asi nikdy neslysela o sushi
  profile image
Marta
09.09.2007 14:10
ono to zní divně, ale ten citrón tu rybu pěkně "uvaří", ale v latinský americe si musí člověk dávat pozor na to kde si to dává, taky by z toho mohl být pěknej průjem :o))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004