Nová registrace Zapomenuté heslo

Upečte si křupavý chléb bez kynutí!

7. 8. 2014
Upečte si křupavý chléb bez kynutí!

Máme pro vás čtyři křupavé chleby bez kynutí. Skvělé pro nedočkavce, kteří nechtějí čekat, až těsto vykyne, i pro ty, kteří s kynutým těstem (neúspěšně) bojují.

Ploché chleby jsou upečené do půlhodiny, na ty ve tvaru bochníku si počkáte o něco déle. Všechny chleby, které jsme pro vás připravili, mají společné jedno – nadýchané a křupavé jsou i bez zdlouhavého kynutí. 

  • Domácí chléb skvěle doplní mořská sůl ve vločkách nebo krystalcích, čerstvé bylinky v obměnách podle sezony (např. rozmarýn, tymián) a chlebové koření (kmín, fenykl).
  • Aby se vám nepřichytly k plechu, pečte chleby na pečicím papíru nebo na vrstvičce mouky.

Recepty

Sdílet kolekci receptů

Chleba a další pečivo Nejlepší chleba Slané pečení Jak na to

Podobné kolekce receptů