Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (8x)
25. 8. 2016
Tmavý chléb


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (8x)

Chutná úplně jinak než jeho bílý bráška – a přitom ho vyrobíte stejně snadno!


Nezhasínat obrazovku
1 bochník
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

1 bochník
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 2953 kcal
  • Bílkoviny 122 g
  • Sacharidy 392 g
  • Tuky 92 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006

Související články

Bochník chleba

Co se stane s vaším organismem a postavou, když budete jíst každý den chleba?

Chléb v nejrůznějších podobách provází lidský jídelníček od pradávna. Protože ho lze snadno a levně připravit, navíc je jeho použití všestranné a univerzální, stal se základní potravinou a důležitým pokrmem mnoha lidí po celém světě. S rostoucí popularitou low-carb a bezlepkových výživových směrů se mu však někteří vyhýbají. Potřebujeme chléb pro zdraví? Jak se může každodenní konzumace chleba podepsat na zdravotním stavu?