Pečený bůček na asijský způsob, jak ho nejspíš ještě neznáte. Nakrájené plátky libového bůčku naložte do pikantní marinády a dejte péct. Hotové kousky podávejte s dušenou rýží nebo chlebem, hořčicí a křenem.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 486.25 kcal
- Bílkoviny 19.25 g
- Sacharidy 9.5 g
- Tuky 41.25 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/8
Srpen 2008