Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)
16. 11. 2017
Rolované vanilkové buchtičky
Apetit
Rolované vanilkové buchtičky
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
5,0 (5x)

Pokud by vám buchtičky po pikniku zbyly – i když o tom pochybujeme –, podávejte je druhý den prohřáté a nalámané s vanilkovým
krémem.


Nezhasínat obrazovku
na 25 buchtiček
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

na 25 buchtiček

Na náplň

Na potření

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4451 kcal
  • Bílkoviny 109 g
  • Sacharidy 486 g
  • Tuky 213 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2012/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2012/6

Božské jahodyKuřecí křidýlkaVtipné dorty pro děti

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.