Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 45 min
4,3 (89x)
4. 5. 2016
Bavorská kapustičková polévka
Apetit
Bavorská kapustičková polévka
Apetit


Velmi snadné
< 45 min
4,3 (89x)

Růžičková kapusta se v posledních letech konečně vrací z ústraní a zbavuje se stigmatu rozvařené hmoty, získaného kdysi dávno ve školních jídelnách. Bavorská kapustičková polévka je toho zářným příkladem. Věřte, že díky tomuto receptu si polévku z růžičkové kapusty zamilujete a na tu z dětství už ani nepomyslíte.


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 423 kcal
  • Bílkoviny 16 g
  • Sacharidy 29.25 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetit, z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(89 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Květákový krém

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.