Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,6 (16x)
3. 2. 2016
Bagel s lososem a koprovou pomazánkou
Apetit
Bagel s lososem a koprovou pomazánkou
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
4,6 (16x)

Pokud máte rádi "severské" chutě, pak si tuhle svěží pomazánka s koprem, doplněnou uzeným lososem a namazanou na opečený sezamový bagel, zcela zamilujete! Budete jí s chutí snídat, svačit i večeřet. 


Nezhasínat obrazovku
Pro 2 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 2 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1083 kcal
  • Bílkoviny 74 g
  • Sacharidy 112 g
  • Tuky 34 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/2

Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.

Související články

jerusalem bagel

Ze sítí: Takhle chutná Jeruzalém! Sezamem zasypaný bagel je symbolem města i street food hit

Na ulicích Jeruzaléma je poznáte hned – dlouhé oválné pečivo posypané sezamem, voňavé a ještě teplé. Jerusalem bagel, neboli ka‘ek al-Quds, není obyčejný bagel. Nekrájí se nožem, ale trhá rukama – nejlépe hned u stánku, s papírovým sáčkem plným koření a sklenkou čaje s mátou. Co je na něm tak výjimečného, že se o něm říká, že ho jinde na světě nejde napodobit?