Abyste neusedali k obědu či večeři vyhladovělí, proložte hlavní jídla svačinkami – s našimi chlebíčky zaženete hlad a ještě si královsky pochutnáte!
Suroviny
Chlebíček s cuketou, fazolemi, chilli a pestem
Na koriandrové pesto
Chlebíček s bílkem, avokádem a ředkvičkami
Chlebíček s boby edamame, mátou, tuňákem a mrkví
Na recept
- Energie 3105 kcal
- Bílkoviny 184 g
- Sacharidy 293 g
- Tuky 125 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/3
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/3
Přivítejte jaro s březnovým číslem Apetitu, který je plný svěží inspirace a nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit den od rána až do večera a jak snadno a hravě odlehčit jídelníček. Rozmazlování zahájíme neodolatelnou snídaní! Každému se přece vstává lépe, když na něj na stole čeká talíř syté obilné kaše či vaflí, které jsou dokonale vláčné uvnitř a křupavé na povrchu. V novém vydání ovšem samozřejmě nechybějí ani recepty na vyvážené obědy, lehké svačiny plné živin či bleskové večeře, které zaručeně zaženou jarní únavu na ústup. Dalšími neoddiskutovatelnými hvězdami březnového čísla jsou pak datle Medjool a stále populárnější kadeřávek. Připravili jsme pro vás i jednu stylovou party, pro kterou jsme měli tu nejkrásnější záminku. Začátek jara v podání Apetitu vás zkrátka bude bavit! Apetit, napsáno s chutí.