Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
Ovocný dort
David Holifield/unsplash.com

Mnoho dortových krémů, zvláště těch máslových, začne v teple povolovat a zdobení dortů se pak stává zhola nemožným. Snažíte-li se s takovým krémem vyvořit ozdobnou hranu na dortu nebo nedejbože nějaké růžičky, začnete ze zoufalství uvažovat, zda by nebylo nejlepší zavřít se s dortem do lednice.

Řešení je přitom opravdu snadné. Největším zdrojem tepla jsou naše ruce. Ty sáček, kterým krém na dort stříkáte, oteplují i s jeho obsahem, který se záhy stane nepoužitelným. Abyste tomu předešli, stačí ruce od sáčku izolovat. Na to jsou ideální gumové rukavice, třeba ty, které používáte na mytí nádobí.

Dorty Máslový krém Zdobení Gumové rukavice Pečení Snadné Cukrářství

Související články