< 50 min
5,0
Kasundi reliš
< 60 min
4,6
Nakládané okurky
< 60 min
3,9
Nakládané cibulky
> 60 min
4,9
Nakládané ředkvičky s koprem
< 90 min
4,3
Červenořepný dhal s cizrnovými plackami
> 60 min
4,1
Vánoční čatní
< 60 min
5,0
Smaženky z jarní cibulky & bylinková omáčka
< 60 min
5,0
Květák s mrkví v kari nálevu
< 20 min
0,0
Relish z jarní cibulky
< 30 min
4,3
Nakládané melounové ‚slupky‘ à la matjesy
< 20 min
3,9
Houby ve sladkokyselém nálevu
< 20 min
3,7
Kořeněná treska s bombajskými bramborami
< 60 min
4,3
Špenát s bramborami
< 45 min
4,5
Domácí zavináče
> 60 min
5,0
Rostbíf na hořčičném semínku
> 60 min
3,8
Směs „Chléb s máslem“
< 20 min
4,0
Čatní
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví