Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,5 (71x)
8. 1. 2020
Špagetová dýně zapečená se sýrem
Apetit
Špagetová dýně zapečená se sýrem
Apetit


Snadné
< 60 min
4,5 (71x)

Znáte špagetovou dýni? Ne? Tak to vás musíme seznámit. A to konkrétně s tímto receptem na zapečenou špagetovou dýni se sýrem. Je rychlá, skvělá a naprosto úžasná. Naplněnou dýni po upečení promíchejte, abyste propojili její ‚špagetová vlákna‘ s rozpečeným sýrem.


Nezhasínat obrazovku
Na 4 porce
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 4 porce
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1871 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 49 g
  • Tuky 143 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2019/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(71 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Dýňové rizoto

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2019/1

Vykročte s Apetitem do nového roku s optimismem a nadšením. Jakým směrem zamíří česká i světová gastronomie, předpovídají v lednovém čísle osobnosti české kulinární scény. Než ale přivítáme rok 2019, je třeba rozloučit se s rokem minulým. Pokud se chystáte slavit silvestr v opravdu velkém stylu, nezapomeňte na šampaňské a kaviár. Vše, co jste kdy chtěli vědět o ústřicích a kaviáru, zjistíte v reportáži na s. 76. Navíc vás provedeme světem šumivých vín od metod výroby až po sklenice, v nichž se nejlépe servírují. Pořádný silvestrovský večírek si ale žádá hlavně spoustu dobrého jídla: ať svým hostům připravíte smažené sýrové jednohubky, vydatný, ale přitom lehký salát, neodolatelné špízy nebo chuťovky do ruky, počítejte raději s dvojnásobným množstvím, protože všichni si přijdou přidat. Každodenní režim vám v roce 2019 pomůže od pondělí do pátku nastolit 5 hřejivých večeří, a kdyby na vás padl zimní splín dopřejte si „comfort food“ v podobě zapečených mističek z naší nové rubriky Provinilá potěšení. Apetit, napsáno s chutí.