< 60 min
4,2
Těstoviny zapečené se směsí sýrů
< 30 min
4,8
Těstoviny s chorizem z jednoho hrnce
< 60 min
5,0
Ragú z čerstvých klobásek
< 60 min
4,2
Zapečené rigatoni s chřestem
< 60 min
4,0
Rigatoni s omáčkou alla Norma z trouby
> 60 min
4,8
Ragú z hovězí kližky s ricottou
< 30 min
5,0
Rigatoni s hruškou a gorgonzolou
> 120 min
5,0
Těstoviny ‚medová plástev‘
< 10 min
2,0
Omáčka bez vaření: rajčata & vodka
< 20 min
5,0
Široké rigatoni s kopřivami a vůní pomeranče
Související články
- Výjimečná asijská kuchyně u vás doma? Objevte autentickou chuť Asie s Shan’shi
- Michelin hodnotí celou republiku: Dočkáme se konečně dvou hvězd? A které restaurace mají letos největší šanci uspět?
- Vídeň má skrytý poklad mezi ulicemi: Nečekejte památku, ale místo, kde se zastaví čas a setřou rozdíly mezi lidmi
- Nečekané pravdy o jídle: 10 mýtů, které vás drží v omylu už celé roky. Pravda o cukru, lepku, tucích i špenátu podle odborníků
- Maršálek odtajnil recept: Dokonalá vosí hnízda? Bez piškotů, tajemství je v ořechovém těstě
- Sladký trik pro mozek a srdce: Hořká, ale mocná aneb jak čokoláda prospívá zdraví