
< 60 min
4,2
Těstoviny zapečené se směsí sýrů

< 30 min
4,8
Těstoviny s chorizem z jednoho hrnce

< 60 min
5,0
Ragú z čerstvých klobásek

< 60 min
4,2
Zapečené rigatoni s chřestem

< 60 min
3,9
Rigatoni s omáčkou alla Norma z trouby

> 60 min
4,8
Ragú z hovězí kližky s ricottou

< 30 min
5,0
Rigatoni s hruškou a gorgonzolou

> 120 min
5,0
Těstoviny ‚medová plástev‘

< 10 min
2,0
Omáčka bez vaření: rajčata & vodka

< 20 min
5,0
Široké rigatoni s kopřivami a vůní pomeranče
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze