Hruška svojí sladkostí vyvažuje pikantní chuť gorgonzoly.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 365.75 kcal
- Bílkoviny 13.5 g
- Sacharidy 61.25 g
- Tuky 4.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child
Komentáře
Proč se prosím používá v receptu vodka? Jaký má vliv na výslednou chuť? Děkuji
Vodka je chuťově neutrální, ale používá se tradičně pro zvýraznění chuti ostatních surovin (takříkajíc z nich dokáže "vytáhnout" to nejlepší) a také ke stabilizaci omáček (působí jako emulgátor), takže se z nich nebude oddělovat tuk.