Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
3,8 (16x)
18. 7. 2014
Voňavé kuře s limetkou
BBC Good Food
Voňavé kuře s limetkou
BBC Good Food


Snadné
< 30 min
3,8 (16x)

Kuřecí prsa s vůní Indie podávejte s rájtou, kořeněnou jogurtovou omáčkou. Podávejte je s rýží nebo s indickou chlebovou plackou naan.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na raitu (indickou omáčku)

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 198.75 kcal
  • Bílkoviny 24.75 g
  • Sacharidy 9.75 g
  • Tuky 5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/2

Únor 2006

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.