Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,2 (115x)
14. 8. 2014
Vdolky s hruškovými povidly


Snadné
> 60 min
4,2 (115x)

Nejlepší způsob, jak získat prázdné sklenice pro letošní úrodu. Pokud vám už hrušková povidla došla, nahraďte je švestkovými či jablečnými.


Nezhasínat obrazovku
10 vdolků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 vdolků

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 291.1 kcal
  • Bílkoviny 10.4 g
  • Sacharidy 34.5 g
  • Tuky 11.1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(115 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006