Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,8 (6x)
18. 7. 2014
Steak s omáčkou pizzaiola
Unsplash.com
Steak s omáčkou pizzaiola
Unsplash.com


< 30 min
4,8 (6x)

Při přípravě šťavnatého steaku se držte dvou pravidel. Používejte kvalitní pánev s těžkým dnem, pokud možno teflonovou, a olej kapejte přímo na steak, nikoli do pánve. Opečené maso podávejte s naší italskou omáčkou, křupavým chlebem, zelenými lusky či salátem.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 369.5 kcal
  • Bílkoviny 9 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 28 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Steak s omáčkou pizzaiola

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet