Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,8 (12x)
24. 3. 2016
Pečená ryba na fenyklu
Apetit
Pečená ryba na fenyklu
Apetit


Snadné
< 60 min
3,8 (12x)

Křehký fenykl je v našich krajích podobně zanedbávanou položkou jako mořské ryby. Jeho jemná, zajímavá vůně báječně ladí právě s rybím masem, a pečením se ještě rozvine. Způsob přípravy jsem odkoukala v Řecku a Itálii. Tuňák není vůbec tučný, takže ho můžete i naložit, například do olivového oleje.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 574 kcal
  • Bílkoviny 58.5 g
  • Sacharidy 8.25 g
  • Tuky 32.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005

Související články

Dobroty z českých vod: 5 sladkovodních ryb, které musíte ochutnat

„Kapra ne!“ Patříte mezi milovníky rybích pochoutek, ale máte už po krk kapříků na stovky způsobů? Vyzkoušejte něco nového. Představíme vám pětici sladkovodních ryb, které pohladí chuťové pohárky a uspokojí všechny gurmánské touhy. A přidáme pár šikovných receptů, abyste se při přípravě rybích pokrmů cítili… jako ryba ve vodě.