Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
5,0 (10x)
18. 7. 2014
Ryba v olivové krustě s pestem


Snadné
< 60 min
5,0 (10x)

Křupavá směs pesta a olivového oleje je skvělá i na kuře nebo kotlety. Čerstvou strouhanku získáte nejrychleji, když rozmixujete pečivo v robotu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 462.5 kcal
  • Bílkoviny 5.25 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 39.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.