Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (8x)
14. 1. 2019
Kořeněný jablkový rosol
Apetit
Kořeněný jablkový rosol
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (8x)

Klidně můžete použít spadaná nebo poškozená jablka – surovinu, která není úplně prvotřídní, tak špičkově zhodnotíte! Rosol je výborný třeba k aromatickým sýrům.


Nezhasínat obrazovku
4x0,5l sklenice
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4x0,5l sklenice
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1312.5 kcal
  • Bílkoviny 0 g
  • Sacharidy 312.5 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005

Související články

Jablečné pyré

5 nových nápadů, jak uchovat jablka na zimu a vytěžit z nich maximum

Koulelo se, koulelo, červené jablíčko. A než přijde zima, dokoulí se do hrnce, na plech i do sklenice. Jablečný kompot určitě už všichni znáte, tak pro vás máme nápady nové, neotřelé včetně některých pozapomenutých úprav tohoto oblíbeného ovoce. Jak na jablečné pyré, zavařená strouhaná jablka či plátky, čatní či neobvyklý ovocný sýr?