Vláčný korpus, nadýchaná karamelová šlehačka a lesklá poleva – podle toho všeho se pozná pravý, nešizený větrník. Čím kvalitnější suroviny použijete, tím lepší bude výsledek!
12 větrníků
Suroviny
12 větrníků
Na odpalované těsto
Na vanilkový krém
Na karamelovou šlehačku
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 911.83 kcal
- Bílkoviny 18.33 g
- Sacharidy 68.08 g
- Tuky 61.5 g
Postup přípravy
Autor: Lukáš Pohl, z vydání Apetit 2005/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/9
Září 2005