Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,2 (36x)
6. 11. 2017
Hříšně čokoládový koláč se šlehačkou


Snadné
< 60 min
4,2 (36x)

Cokoli s čokoládou má v naší redakci vždycky úspěch, a tak patří čokoládové dezerty k těm nejvyhledávanějším. Na tomhle nás baví těsto s čokoládou a mandlemi i hutný tmavý krém. Kopeček šlehačky už je jen bonus. 


Nezhasínat obrazovku
Na 1 koláč
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 1 koláč

Na krém

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 9682 kcal
  • Bílkoviny 271 g
  • Sacharidy 587 g
  • Tuky 660 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,2/5

Hodnocení receptu

4,2/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2477343307.webp

Dáváte máslo do lednice? Jeden jednoduchý trik zajistí, že bude roztíratelné a čerstvé týdny!

Máslo je nenahraditelným zlatým pokladem každé kuchyně. Bez něho si jen těžko představíme vaření, pečení nebo třeba zdánlivě obyčejnou snídani. Má však jednu nevýhodu – jeho trvanlivost je omezená, navíc nevydrží mimo lednici. Nebo ano? Naštěstí existuje několik osvědčených způsobů, jak jeho čerstvost prodloužit a mít ho po ruce vždy v té nejlepší kondici.