Kupovaná bonboniéra bývá dokladem toho, že jste nedokázali vymyslet nic nápaditějšího. Pokud však vyrobíte bonbony sami, a navíc je stylově zabalíte, dáte najevo, jak moc si obdarovaného vážíte.
12 bonbonů
Suroviny
12 bonbonů
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 803.67 kcal
- Bílkoviny 15.92 g
- Sacharidy 20.33 g
- Tuky 71.58 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/12
Prosinec 2005