Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
0,0 (0x)
9. 7. 2014
CUKETBUCHTA
CUKETBUCHTA


< 30 min
0,0 (0x)

Cuketu nastrouhat. Všechno pak smíchat, dát na plech a péct cca 1hod (podle trouby). Dobrou chuť! pozn: cuketa se dá nahradit čímkoli, co nastrouhaním pouští šťávu (už se použilo: patizón, jablka, cuketa-jablko, cuketa-hruška); nastrouhaní: kombinuju nahrubo a najemno (nahrubo = je vidět kousky v buchtě, jemno = není vidět v buchtě + víc šťávy (u jablíček a hrušek jen plus - více chuti)); když se použijí jablka a hrušky, tak snižuju množství cukru na 3/4 hrnku i míň podle sladkosti ovoce; olej (používám klasický slunečnicový na vaření); hrozinky, kakao a skořice (dají se vynechat jako celek, nebo jen něco, samozřejmě se dají i nahradit nečím jiným) chutím se meze nekladou


Nezhasínat obrazovku

Porce

16
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

16
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 462.06 kcal
  • Bílkoviny 3.06 g
  • Sacharidy 26.94 g
  • Tuky 37.13 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt