Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,4 (14x)
20. 8. 2014
Zelený salát s ořechy, pomeranči a sýrem


Snadné
< 20 min
4,4 (14x)

Svěžest čerstvého salátu úžasně vynikne ve spojení s pomerančovými filátky a karamelizovanými ořechy; ty jsou mimochodem skvělé i jako ‚televizní zob‘.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 571.25 kcal
  • Bílkoviny 11.75 g
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 47 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/4

Duben 2007

Související články

plněné houby

Ořechy ve slaném vaření

Ořechy si většinou vybavíme jako ozdobu čokoládového dortíku nebo jako náplň v závinu, ale proč je omezovat jenom na sladké? Ořechy jsou mimořádně zdravé. Obsahují totiž vitamin E a díky hořčíku pomáhají předcházet svalovým křečím. Dále se pyšní prospěšným tukem, který lze přirovnat k olivovému oleji a který naše tělo potřebuje. Ochutnejte netradiční spojení ořechů ve slaných pokrmech.