Nová registrace Zapomenuté heslo

> 60 min
3,9 (11x)
25. 3. 2006
Závitky z vánoční nádivky


> 60 min
3,9 (11x)
Chytrý recept, který má hned dvojí využití – jako nádivka do sváteční krůty a jako základ ,párečků‘ ve slanině, které si všichni zamilují. Směs jablek, celeru a vlašských ořechů chutná bezvadně!

Nezhasínat obrazovku
8-10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8-10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1178.13 kcal
  • Bílkoviny 120.13 g
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 65.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Závitky z vánoční nádivky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 21:22
Recept se nachází v č.12/05, str.54
  profile image
Alena
29.12.2007 12:17
Vážená paní Aleno, zaujal mě Váš recept na vánoční nádivku.Po drobných úpravách(místo chleba - jedlé kaštany a trochu pozměnil dávky ingrediencí) jsem použíl Vaší nádivku do krůtích prsou v jedné Athénské vyhlášené restauraci při vánočním menu.Dovolte mi tímto složit Vám poklonu.Úspěch byl ohromující.Děkuji za inspiraci. Martin Caha executive chef hotelu Větrov a restaurantu Dimarhia Dekatria Elliniko,Athens,Greece.

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.