Postup přípravy tohoto koláče vypadá krajně podezřele. Překonejte strach a pusťte se do pečení, funguje totiž spolehlivě. Výsledkem jen šťavnatý moučník, který nádherně voní po po bezových květech. Pokud se vám vydaří načasování a zrovna u vás v okolí černý bez pokvete, neváhejte a posypte hotový dezert také otrhanými něžnými kvítky.
Suroviny
Na polevu
Na recept
- Energie 4556 kcal
- Bílkoviny 83 g
- Sacharidy 446 g
- Tuky 257 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2021/6
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2021/6
Vychutnejte si s červnovým Apetitem, který vychází 20. 5., všechny slasti přicházejícího léta – opojně vonící jahody, svěží saláty, večeře, které si zamilují nejen děti, asijský street food, piknikové dobroty a hlavně možnost konečně si vychutnat jídlo pod širým nebem. Prostřednictvím nového čísla bychom vás rádi pozvali na jubilejní 10. ročník Apetit pikniku. Ano, je to tak, piknik bude! A my už se na vás moc těšíme. Není to ovšem jediné překvapení, které pro vás máme. Tím dalším jsou Dny Apetit, týdenní online festival plný slev pro všechny, pro něž je jídlo vášeň a životní styl. Apetit, napsáno s chutí.