Základem každého dobrého dortu je poctivý korpus. Tento jednoduchý máslový dort je vláčný, lehce hutný a krásně voní po vanilce. V jeho zdobení se meze nekladou – můžete ho polít čokoládou, bílkovou polevou nebo omazat oblíbeným krémem. Skvěle mu sluší ovoce, pralinky i další jedlé ozdoby, díky nimž z něj snadno vytvoříte dort pro každou příležitost.
na formu o průměru 22 cm; 8-10 kousků
Suroviny
na formu o průměru 22 cm; 8-10 kousků
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 520 kcal
- Bílkoviny 11.63 g
- Sacharidy 51.75 g
- Tuky 28.63 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2008/9
Září 2008