Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,5 (26x)
14. 2. 2017
Voňavé masové kuličky
Apetit
Voňavé masové kuličky
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,5 (26x)

Snadné, hravé a neodolatelně dobré. Masové kuličky najdeme téměř v každé světové kuchyni, vyzkoušejte tuto voňavou variantu. Je to rychlý a chutný recept, který potěší celou rodinu. Kombinace šťavnatého masa, jemné omáčky a špaget vytvoří dokonalé hlavní jídlo, které snadno připravíte i ve všední den. Ideální inspirace pro milovníky domácích receptů!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na omáčku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 566.25 kcal
  • Bílkoviny 31.5 g
  • Sacharidy 41.25 g
  • Tuky 28.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Robin Durec profile image
Robin Durec
19.02.2009 17:36
Jakou konzistenci má mít ta omáčka? Bylo to výborné, nicméně sem měl pocit, že by měla být více hustá, jsem to měl spíše jako polévku :-/
  profile image
aninna
18.03.2009 15:39
ja sem do omacky nasypala hotovou Jisku.. tim se hodne zahustila :) kdyz neni po ruce jiska, tak smichej hladkou vodu s moukou a pridej do omacky, vysledek je stejny :)
  profile image
Lenka
09.02.2008 07:52
Do kuliček bych přidala trochu strouhanky aby kuličky lépe drželi tvar.
  profile image
Misha
09.12.2007 20:04
taky nám moc chutnalo. doporučuji i s bramborovou kaší.
  profile image
ookami
26.03.2007 20:11
tento recept dělám od přečtení v různých obmněnách,ale co se fakt osvědčilo- do "těsta" na kuličky přidat trochu taveného sýra,jen jemně rozmělnit,natrhané lístky čerstvé bazalky a trošek hl. mouky...a někdy jsem přidala lžičku hořčice,přestože je v omáčce...je to bájo :)
  profile image
pigr
14.03.2007 11:23
jako milovník těstovin všeho druhu jsem tento recept ohodnotil jako jeden z nejlepších jaký jsem kdy jedl..vážně špica DOPORUČUJI
  profile image
míša
16.07.2007 20:18
ačkoliv nejím karbanátky, tohle mi moc chutnalo. i přítel si pomlaskával. Chuť je to zajímavá, nezvyklá. Masové kuličky jsem trochu vylepšila - přidala bazalku a zelenou petrželku. Ani jsem neměla smetanu do omáčky. Posypali jsme to strouhaným sýrem. Díky
  profile image
Jorka
24.02.2006 12:13
Toto jídlo se stalo naší domácí klasikou. Jediný problém je, že ho přítel skoro celé sní ještě když se k té večeři ohřívá na sporáku...:)))
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/5

Květen 2004