Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
4,0 (21x)
18. 7. 2014
Tuňákový salát s cizrnou


Velmi snadné
< 10 min
4,0 (21x)

Cizrna neboli římský hrách má příjemně oříškovou chuť, která skvěle ladí se zeleninou.


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1523 kcal
  • Bílkoviny 47 g
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 103 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(21 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
janavasa
07.01.2010 21:11
Když se chci na večeři trochu rozmazlit, udělám si tento salát, je fakt super. Dělám ho z běžné suché cizrny, kterou předem povařím. Většinou si nechá trochu stranou, když dělám cizrnovou polévku.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/8

Srpen 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.