Kapary jsou v italské kuchyni oblíbené pro svoji výraznou chuť. Vybírat můžete mezi malými i většími poupaty naloženými v nálevu nebo soli. Ty v soli před použitím důkladně opláchněte a zlehka osušte.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 460.75 kcal
- Bílkoviny 24.75 g
- Sacharidy 51.75 g
- Tuky 14.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/7
Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child