Nová registrace Zapomenuté heslo

< 10 min
1,8 (14x)
18. 7. 2014
Těstoviny se sýrem


< 10 min
1,8 (14x)

Jistě máte ve své sbírce receptů hned několik vydařených exemplářů zapékaných těstovin. Tyhle jsou ale zaručeně jiné – připravíte je totiž z nepředvařených těstovin. Před odchodem do práce přichystáte jídlo jen do konce bodu 1 – o zbytek se už postarají děti. Pokud jim chcete usnadnit manipulaci s horkým jídlem, rozdělte ho do dvou zapékacích misek.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 388 kcal
  • Bílkoviny 12 g
  • Sacharidy 45.5 g
  • Tuky 17.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Těstoviny se sýrem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 1,8/5

Hodnocení receptu

1,8/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Baruše
21.02.2008 08:35
Není 100g těstovin dost málo pro dvě osoby?
  profile image
michma
08.01.2010 22:23
Že ano... Recept jsem sice ještě nezkoušela, ale taky mi to přijde málo. Běžně si ve dvou vaříme cca. 200g. Mám dotaz k tomu sýru. Ty, co tu píšou neznám. Hodil by se čedar?
  profile image
Alena
14.09.2007 08:48
Recept se nachází v č.3/07, str.27

Recept je součástí kolekce

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.