Tohle populární americko–italské jídlo vymyslel v 70. letech minulého století jeden newyorský šéfkuchař. A jeho recept na těstoviny primavera dodnes patří mezi základní kameny v dětském repertoáru. Je plný čerstvé zeleniny – podle sezony můžete využít cuketu nebo špičky chřestu.
Suroviny
Na 1 porci
- Energie 654.75 kcal
- Bílkoviny 23.25 g
- Sacharidy 69.75 g
- Tuky 30 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/4
Dubnové číslo Apetitu je tu a s ním i spousta nápadů, co dobrého uvařit těm nejmenším nebo jak nechat na talíři zazářit naši hvězdu sezony brokolici. Zasvětíme vás také do tajů práce s kváskem i droždím – s námi hravě zvládnete dokonalý mazanec, chléb s křupavou kůrkou, semínkové bagety i další dozlatova vypečené kousky! Nechybí ani čerstvá porce velikonoční inspirace! Čekají vás originální recepty, které sice pravděpodobně nevyřeší věčnou otázku, zda byla dříve slepice, nebo vejce, zato jsou opravdu skvělé. Mlsné koledníky pak můžete pohostit nezapomenutelnými čokoládovými dezerty nebo luxusními jogurtovými kostkami z dílny Petry Stahlové. Velikonoce budou letos opět neodolatelně lahodné! Apetit, napsáno s chutí.