Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
3,8 (19x)
26. 8. 2016
Sýrový koláč


Velmi snadné
> 60 min
3,8 (19x)

Je hned hotový, skvěle vypadá a ještě líp chutná – zkrátka dokonalý slaný dezert! Můžete použít jakýkoli sýr, pevnější druhy nahrubo nastrouhejte.


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 462.83 kcal
  • Bílkoviny 13.33 g
  • Sacharidy 26 g
  • Tuky 33.83 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(19 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Katka
29.01.2008 15:17
No s okraji jsem měla velikánský problém, těsto se mi scvrkávalo doprostřed...nakonec jsem to nějak zvládla a koláč mi moc chutnal
  profile image
Wednesday
10.05.2006 16:12
Tak už ho mám v troubě a vypadá velmi slibně. Až na ty okraje. Měla jsem je rovnou vymodelovat, to přece není problém. Dělám tímto způsobem pizzu. Nevím, kolik těch fazolí by muselo bejt, aby se těsto nechalo uprostřed udusat a okraje by vystoupily. Nestalo se tak. Zadruhé škoda těch fazolí, opravdu stačí udělat na začátku větší kolo těsta okraje přitisknout podél stěny nádoby.
  profile image
Pavo
10.09.2006 17:15
No my jsme ho delali vcera a chutnal vyborne...meli jsme podobny problem s okrajemi....papir jsme se snazili zatizit cockou...ta popadala a pak jsme ji chroupali;)...jinak vybornej recept...
  profile image
Andy
30.04.2007 15:06
koláč byl úžasný, moc nám chutnal a okraje byly nadýchané a křupavé (přestože se nám těsto při vysypávání těch fazolí překlopilo:))

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/1

Leden 2006