Kapr bez kostí je sen většiny z nás. Máme pro vás dárek – podrobný návod, jak na to.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1323.25 kcal
- Bílkoviny 151.5 g
- Sacharidy 58 g
- Tuky 52.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2010/12
Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně
Komentáře
Strouhanka z toustového chleba s citronovou kůrou a petrželkou povýšila kapra o několik stupínkpů výše.