Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,6 (14x)
18. 7. 2014
Smažený kapr v citronovo-petrželkové strouhance


Snadné
> 60 min
4,6 (14x)

Kapr bez kostí je sen většiny z nás. Máme pro vás dárek – podrobný návod, jak na to.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1323.25 kcal
  • Bílkoviny 151.5 g
  • Sacharidy 58 g
  • Tuky 52.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Stanislava Přibylová profile image
Stanislava Přibylová
20.09.2014 19:30

Strouhanka z toustového chleba s citronovou kůrou a petrželkou povýšila kapra o několik stupínkpů výše.

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/12

Cukroví pro rok 2010Delikátní foie gras3× vánoční menuDárečky z kuchyně